Szerződésmódosítás stop

Címkék: hitelszerződés

2009.07.19. 22:55

Bajnai Gordon miniszterelnök tárgyalt a Bankszövetséggel. A találkozón a bajba került devizahitelesek megsegítéséről, a szerződések módosításáról tárgyaltak.

Nemrég több bank az ügyfeleinek küldött egy levelet, melyben felsorolják az indokokat, ami miatt egyoldalúan szerződést módosíthat a bank augusztus elsejétől. Ebben több olyan indok is volt, mint a kockázati tényezők, dolgozók fizetése, hirdetési kiadások, it-beszerzések. Bajnai cinikusnak minősítette ezeket az indokokat, nem tartja elfogadhatónak azokat szerződésmódosításra.

Kötelező hitel magatartáskódex készül

A tárgyalás sikeres volt, mert megállapodtak abban, hogy a pénzintézetek két hónapig felfüggesztik a szerződésmódosításokat. Ha vis major miatt ezt mégis szükségessé tenné, akkor a PSZÁF-fal egyeztetve lehetne csak módosítani.
részletek: index.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://bank-hitel.blog.hu/api/trackback/id/tr1001259913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hitelfelvétel egyszerűen Hitel Blog Hitel Lakáshitel
süti beállítások módosítása