Az egyik leghatékonyabb módszer a függőségektől való szabadulásban a hipnózis.
 
Kit lehet hipnotizálni?
* Az emberek 95%-át könnyű transzba. Itt még nem lehet könnyen bejuttatni a pozitív viselkedésmintákat.
* 70% tud közepes transzba eljutni. Ez azt jelenti, hogy az alanyok jobban ellazulnak, és jobban fogadják a bonyolultabb kezelést. Ilyen módon lehet optimálisan Gyógyítani.
• Mély transzra nem mindenki képes, csak 5%-a az embereknek. Ezt használják ki előszeretettel a színpadi hipnotizőrök. Ilyen hipnózisnak a sajátossága, hogy a kliens nem emlékszik semmire se, ami történik vele a hipnózisban, ez még hallucinációkkal is járhat.
• Az emberek körülbelül 5%-a egyáltalán nem hipnotizálható.

 Aki már próbált leszokni a cigiről, az pontosan tudja, mivel jár a dohányzással való leszokás, vagyis a cigi megvonása: egyre növekvő feszültség, folyamatos nassolás a szívás helyett, és ábrándozás és égető kín csak egyetlen slukkért. Tehát az agy különös dolgokat produkál a nikotinelvonási tünetek miatt. 

Olvasson ennek utána bővebben:

Leszokás a dohányzásról hipnózissal

A bejegyzés trackback címe:

https://bank-hitel.blog.hu/api/trackback/id/tr285469007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hitelfelvétel egyszerűen Hitel Blog Hitel Lakáshitel
süti beállítások módosítása